Studiot

Filmihalli

450m²

Legendaarisessa Filmihallissa kuvaatte mainokset, peliohjelmat, keskustelu- sekä musiikki- ja viihdeohjelmat. Studiollamme on tehty myös mm. MTV:n Posse, Yle:n Elämäni biisi sekä kuvattu Supercellin Clash of Clans pelitapahtuma suorana lähetyksenä YouTubeen miljoonien nähtäväksi.

Filmihallin omassa rauhassa on hyvät oheistilat: Suihkuilla ja WC:llä varustetut pukuhuoneet, rauhalliset taukotilat, tilava maskihuone ja yleisölämpiö. Kiinteään katsomoon mahtuu 120:n hengen yleisö ja studioon tarvittaessa vielä enemmänkin.

DC3 - Studio

300m²

Tässä studiossa on kuvattu lukuisia keskustelu- ja viihdeohjelmia, kuten MTV:n Vappu ja Marja live sekä Uutisvuoto että Nelosen Hyvät ja huonot uutiset. Studio soveltuu erinomaisesti myös tapahtuma- ja konferenssituotantoihin. Tilasta löytyy 70:n hengen kasettikatsomo.Studion yhteydessä on kaksi tilavaa pukuhuonetta, maskihuone ja keittokomero.

DC2 - Studio

150m²

DC2 studio on varattu Veikkauksen arvontaohjelmien päivittäiseen tuotantoon. Studio ei ole tällä hetkellä käytettävissä muuhun tuotantoon.

Studio Vantaa

1000m²

Vantaan Hakkilassa sijaitseva kuvaustila on rakennettu teollisuushalliin. Kuvaustilan koko ja pohjaratkaisu mahdollistavat ainutlaatuisten tuotantojen toteuttamisen – juuri kuten haluatte. Hallissa on riittävästi sähköä ja katossa kantavuutta isonkin tuotannon tarpeisiin. Siellä on toteutettu muun muassa Nelosen Mitä lapsesi tekisi MTV:n Jahti sekä Tanssii tähtien kanssa viimeisin kausi.

Studio Vantaan muokattaviin oheistiloihin kuuluvat esiintyjälämpiö, keittokomero, maskeeraustila, neljä
pukuhuonetta, suihku- ja WC-tiloja sekä yläkerran 50 m2 loungetila.