Palvelut

Saat meiltä laajan alihankkija- ja kumppaniverkostomme kautta kaikki tuotantosi tarvitsemat palvelut. Voit määritellä mitä palveluita tuotat itse ja me pidämme huolen kaikesta muusta.

Posse / Rabbit Films, MTV
PROJEKTIN JOHTO JA KOORDINOINTI

Onnistuneet tuotannot, luovat suunnittelijat ja laaja joukko ammattilaisia tarvitsevat tuekseen osaajan, joka pitää aikataulusta ja budjetistasi huolta. Monimuotoiset projektit ovat meille jokapäiväisiä ja tarjoamme osaamisemme käyttöönne.

AUDIOVISUAALINEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Laajan alihankkija- ja kumppaniverkostomme kautta voimme taata tuotantoosi tai tapahtumaasi sykähdyttävän visuaalisen ilmeen ja unohtumattoman äänimaailman.

TEKNINEN HENKILÖSTÖ

Ammattitaitoinen henkilöstömme takaa sen, että toteutus onnistuu ja valmista syntyy 100% varmuudella. Toteutamme vuosittain satoja suoria tv- lähetyksiä, joten tiedämme mitä deadline tarkoittaa.

CATERING-PALVELUT

Kumppaneinamme toimivat Suomen parhaat catering-palvelut. Näin ollen voimme räätälöidä tuotannoille ja tapahtumille parhaat mahdolliset ruoka- ja juomatarjoilut.

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Asiakkaamme saavat kumppaniemme kautta haluamansa palvelukokonaisuuden kaikkiin turvallisuustarpeisiin, olipa kyse järjestyksenvalvonnasta, naulakkopalveluista tai ensiavusta.

TEKNINEN SUUNNITTELU

Tarjoamme kattavan valikoiman nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja tuotantosi toteuttamiseen. Voit siirtää vastuun teknisestä resursoinnista sekä toiminnoista meille, suunnittelemme ratkaisut, jotka palvelevat juuri sinun tuotantosi tarpeita.